Barnepiken

Barnepiken - Emma Rous | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emma Rous
DIMENSJON
8,20 MB
FILNAVN
Barnepiken.pdf
ISBN
8312140664345

BESKRIVELSE

Et moderne herregårdsmysterium som trollbinder leseren. Seraphine Mayes og broren Danny sies å være de første tvillingene som er født på Summerbourne House. Men samme dag som de ble født, kastet moren seg i døden, aupairen forsvant sporløst og landsbyen hvisket oppspilt om et stjålet spedbarn. 25 år gammel, og i sorg over farens bortgang, finner Seraphine et fotograf som er tatt like etter fødselen, der begge foreldrene poserer -- med bare ett barn. Seraphine blir opphengt i tanken på at hun og Danny kanskje ikke er tvillinger likevel. Kanskje er hun ikke født den skjebnesvangre dagen? Og ligger det mer bak morens død enn hun har fått vite? Hvorfor stakk den elskede barnepiken deres av? Hvor er hun nå? Og er det hun som sitter på nøkkelen til mysteriet? En spennende historie om lokal folketro, skjulte familiehistorier og de små og tilsynelatende ubetydelige beslutningene som kan endre liv.

Seraphine Mayes og broren Danny sies å være de første tvillingene som er født på Summerbourne House. Men samme dag som de ... Kathryn Stockett (født 1969 i Jackson, Mississippi) er en forfatter fra USA.Hun er kjent for sin debutroman Barnepiken (The Help) som kom ut i USA i 2009 og på norsk i 2010.

Man får nye innspill hele tiden og kan gruble på hvordan alt henger sammen. Og det Barnepiken Emma Rous.

RELATERTE BØKER