Den evige ektemann. Bd. 9

Den evige ektemann. Bd. 9 - Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Den evige ektemann. Bd. 9.pdf
ISBN
3625367575424

BESKRIVELSE

Veltsjaninov, verdensmann og kvinneforfører, begynner å bli gammel. Legemlige plager og sykdommer melder seg. Samtidig er det de hvite netters tid i Petersburg; hvite, hvileløse netter som synes å bringe frem skygger fra en glemt fortid; en fortid som stadig antar nye, skremmende dimensjoner og skikkelser. Boka er sentrert på forholdet mellom Veltsjaninov og Trusotskij to menn som elsker samme kvinne. Kvinnen selv, Natalja Vasiljevna, er død. De to mennene drives mot hverandre, den ene av skyldfølelse, den andre av hevntrang.

Romankunsten hans har hatt stor påverknad på forfattarar i ettertida, og då spesielt på framveksten av eksistensialismen og modernismen.Dostojevskij skreiv realistiske, psykologiske verk, som ofte tok opp samfunnstilhøve ... Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om ektemann og mer enn 1200 andre emner. Langtidsfrisk er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Johnny Johnsson Johnny Johnsson 08/27/2010.

februar 1881) var ein russisk forfattar. Romankunsten hans har hatt stor påverknad på forfattarar i ettertida, og då spesielt på framveksten av eksistensialismen og modernismen.Dostojevskij skreiv realistiske, psykologiske verk, som ofte tok opp samfunnstilhøve ... Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om ektemann og mer enn 1200 andre emner. Langtidsfrisk er en flott bok.

RELATERTE BØKER