Hvor er påskeegget?

Hvor er påskeegget? - Lars Mæhle | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Mæhle
DIMENSJON
7,58 MB
FILNAVN
Hvor er påskeegget?.pdf
ISBN
5846963442844

BESKRIVELSE

Det er klart for gul fest i Kråkeslottet barnehage. Men før festen kan begynne, må barna finne et påskeegg som Elin og Sven Ingvar har gjemt. På et ekstra lurt sted. Det blir en vanskelig og overraskende leterunde for Leon og Live, Kråkeslottets detektiver. For noen ganger kan de voksne være like lure som barn. I alle fall nesten.

En annen forklaring på eggets betydning er at det var forbudt å spise kjøtt, egg og andre animalske produkter i fasten. For at eggene ikke skulle gå til spille, ble de kokt. Hvor er påskeegget? Av: Lars Mæhle.

Det blir en vanskelig og overraskende leterunde for Leon og Live, Kråkeslottets detektiver. Dag 2: Hvor er påskeegget palmesøndag? Hver dag hele påsken kan du bli med Aftenbladet på en liten digital dagstur til ulike steder i fylket - helt uten smittefare. Se video! PÅSKEKONKURRANSE 🐣 🐥 Hvor er påskeegget? Skriv hvor du ser det, og tagg noen som fortjener det.

RELATERTE BØKER