Juridisk metode i et nøtteskall

Juridisk metode i et nøtteskall - Ragna Aarli, Synne Sæther Mæhle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragna Aarli, Synne Sæther Mæhle
DIMENSJON
6,37 MB
FILNAVN
Juridisk metode i et nøtteskall.pdf
ISBN
9436684150556

BESKRIVELSE

Boken gir en innføring i hvordan du skal gå frem for å formulere og besvare rettsspørsmål. Metoden er en normstyrt fremgangsmåte som skal sikre at rettsspørsmål løses på en måte som tilfredsstiller de kravene og forventningene vi har til rettsanvendelse i en rettsstat. Fremstillingen viser deg hvilke kilder som er relevante å ta i betraktning når du skal arbeide med rettsspørsmål, og hvordan du kan forme argumenter fra disse. Metoden er relativt fast, men like fullt fleksibel. Boken retter seg mot studenter og andre som ønsker innsikt i juridisk tenkemåte.

... Juridisk metode i et nøtteskall er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Ragna Aarli Ragna Aarli 08/27/2010.

4,5 k liker dette. Velkommen til Jusstudent! Et univers for deg som studerer jus.

RELATERTE BØKER