Særlig sensitive barn

Særlig sensitive barn - Elaine N. Aron | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elaine N. Aron
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Særlig sensitive barn.pdf
ISBN
8446077790169

BESKRIVELSE

Har du en datter eller sønn som synes borrelåsen er altfor stram eller for løs, at merkelapper og sømmer på klærne klør? Som kan virke sjenert og tilbakeholden, men er både begavet og kreativ? Da har du kanskje et høysensitivt barn. Høysensitive barn er ofte mer kreative, og kan ta til seg svært mye lærdom fordi de legger merke til så mange detaljer. De kan derfor fort stille svært høye krav til seg selv og bli utmattede enere. De kan også bli overveldet av inntrykk fordi de tar inn og bearbeider mye mer gjennom sansene enn andre barn. De kan virke sky og sjenerte fordi de gjerne er avventende i nye situasjoner. De kan være ekstra vare for fysiske stimuli, som lyder, lukt og lys. De sover gjerne veldig lett og liker ikke brå forandringer. Når høysensitive barn er passe stimulert, vil imidlertid sensitiviteten gi fordeler som begavelse, innlevelsesevne, kreativitet, følsomhet, moralsk ansvarlighet og et rikt indre liv. Boka inneholder en mengde råd om hvordan du som mamma eller pappa kan gjøre tilværelsen enklere for barnet i barnehagen og på skolen, og et eget kapittel om den høysensitive tenåringen. Av forfatteren av bestselgeren "Særlig sensitiv. La sårbarheten bli din styrke".

Svangerskap og fødsel. Pris kr 157 (spar kr 22).

- Men dette trengs det mer forskning på, ... Med boka «Sensitive barn» forklarer forfatterne at de ønsker å ta ekstra følsomme barn på alvor. De deler sine erfaringer som foreldre til høysensitive barn og har også intervjuet en rekke forskere og fagpersoner om hvordan man best kan møte disse barna. Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson.

RELATERTE BØKER