Tvillingen

Tvillingen - Merete Junker | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Junker
DIMENSJON
6,63 MB
FILNAVN
Tvillingen.pdf
ISBN
6182367352626

BESKRIVELSE

"Jeg sier bare - for en bok!!" Liv Gade, bokinspirator.Tvillingen er Merete Junkers andre bok om NRK-journalisten Mette Minde. Avgangsklassen ved medielinja på den videregående skolen rystes av voldsomme hendelser. Et selvmord, et drap og en ung jente som plutselig forsvinner fra hjemmet sitt. Mennesker med tette bånd til hverandre. Ensomme mennesker uten nettverk. De knyttes sammen i en knute så stram at det kan koste liv å få trådene løsnet."Junker er dyktig til å skildre folk med svære behov de ikke klarer å håndtere. Der deler hun skjebne med krimsøstre Lindell og Fossum." Berit Kobro, VG.

Stjernetegnet som er fem tegn unna ditt eget - Meningen med et forhold er ikke at det skal være en dans på roser, men for at begge parter skal vokse. Jakob og Kristian er like som to dråper vann. Det utnytter de til å vinne veddemål for å tjene ekstra lommepenger.

Mange av dere som leser bloggen min følger meg kanskje på Instagram? Om du gjør det har du sikkert også sett tvillingsøsteren min Cathrine som er aktiv under navnet @shapeupcathrine. Synes dere vi er like? Vi er i en travel tid nå […] Tvillingene 992G Dører for deg som har et forhold til design.

RELATERTE BØKER