Vanskelige foreldresamtaler

Vanskelige foreldresamtaler - May Britt Drugli, Ragnhild Onsøien | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Britt Drugli, Ragnhild Onsøien
DIMENSJON
3,91 MB
FILNAVN
Vanskelige foreldresamtaler.pdf
ISBN
7975674936958

BESKRIVELSE

Denne boken handler om hvordan man kan unngå at foreldresamtaler oppleves som vanskelige, og spesielt om den samtalen som profesjonelle må ta med foreldre når det har oppstått bekymring for barnet. Sentrale tema i boken er: hvordan sikre et godt samarbeid med foreldre før problemer oppstår observasjon som grunnlag faser i foreldresamtalen og hva den profesjonelle bør gjøre konkrete eksempler på gode og mindre gode samtaler strategier som kan tas i bruk for å fremme gode samtaler Boken retter seg i hovedsak mot ansatte i barnehager og skoler, men vil også være aktuell for andre som jobber med barn, for eksempel i barnevern, PPT eller BUP.

Drugli, May Britt - Onsøien, Ragnhild. Heftet / 2010 / Bokmål 439,-373,-På lager, sendes nå Antall.

Denne filmen tar for seg en konkret situasjon der en gutt ikke trives og uteblir fra undervisningen. De tiltakene som ... Del 4 Foreldresamtaler om overganger 42 Overgang fra barnehage til skole 45 Læringstrykk i barnehagen? 46 Avsluttende kommentarer ...

RELATERTE BØKER