Kappløp med tiden

Kappløp med tiden - Trine Angelsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Angelsen
DIMENSJON
11,77 MB
FILNAVN
Kappløp med tiden.pdf
ISBN
6149062020505

BESKRIVELSE

Fies avskjedsbrev ryster alle hennes nærmeste. Ingen kan tro at hun er så ulykkelig at hun vil gjøre ende på seg. Og da et falmet ungdomsminne dukker opp hos Gabriel, ser han brått sammenhengen ...En tåre trillet, og Marie strøk den fort vekk. «Jeg kan ikke miste søsteren min også. Hun er altfor ung.»«Du skal ikke møst nån som helst,» sa Bera bestemt. «Den djevelen skal ikke få gjør ho Fie nåkka. Om det finnes en gud, så lar han ho lev.»Marie sank ned i en stol. «Ja, la oss for guds skyld håpe at de finner henne.» Hun knuget Olav inntil seg og kysset ham på hodet.

- Jeg er redd dette kan bli et kappløp mot tiden, det bare rundt 850 arbeidsdager vi på å gjøre denne jobben, sier Eli Heyerdahl Eide. I snitt betyr det at det må ferdigstilles konvertering av nesten 90 varmeanlegg hver arbeidsdag fram til 2020. Kappløp med tiden.

Midnight Run. 7.5 IMDb 1988 • Action, Komedie • USA • 122 min.

RELATERTE BØKER