Kunsten å lede seg selv

Kunsten å lede seg selv - Randi B. Noyes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Randi B. Noyes
DIMENSJON
5,97 MB
FILNAVN
Kunsten å lede seg selv.pdf
ISBN
5353772767595

BESKRIVELSE

Boken tar for seg selvledelse i praksis og bygger blant annet på vår viten om emosjonell intelligens. Den kan hjelpe deg til å bli bedre kjent med deg selv, oppdage dine sterke sider og dermed få større gjennomslagskraft som medarbeider, partner og forelder. Boken kom ut første gang i 1995 og er så langt trykket i mer 50 000 eksemplarer.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Kunsten å lede seg selv er selvledelse i praksis og bygger bl.a. på vår viten om emosjonell intelligens.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok, Heftet | 9788202453572 I dette foredraget tar Egil Svartdahl tak i en av de vanskeligste oppgavene som finnes, kunsten å lede seg selv. Om vi skal være ærlige mot oss selv, er det verken våre overordnede eller underordnede som gir oss størst utfordringer som ledere.

RELATERTE BØKER