Natt

Natt - Bernard Minier | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernard Minier
DIMENSJON
10,72 MB
FILNAVN
Natt.pdf
ISBN
2030150521200

BESKRIVELSE

En mørk og gripende reise til nattens ende. En kriminalroman du ikke legger fra deg.Det er natt og storm i Nordsjøen. Helikopteret som frakter kriminalbetjent Kirsten Nygaard til oljeplattformen, ristes av de harde vindkastene. Den norske betjenten etterforsker mordet på en av offshorebasens teknikere.Under oppropet om bord mangler én mann. I kahytten hans oppdager Kirsten Nygaard en bunke fotografier og noen dager senere har disse bildene brakt henne til Frankrike og Martin Servaz.Den savnede heter Julian Hirtmann, en seriemorder Servaz har jaktet i en årrekke og det underlige er at Servaz selv er avbildet på flere av fotografiene man har funnet. Det kan se ut som om noen følger etter ham. Så viser den norske kriminalinspektøren han et fotografi av en ung gutt. Bakpå står navnet GUSTAV. Fra nå av er de to etterforskerne innblandet i en katt og mus-jakt, der ingen vet hvem som vil seire.«Den franske suksessforfatteren har lagt plottet til en stormfylt oljeplattform i Norge i denne dystre pageturneren ...» Cathrine Krøger, Dagbladet (Terningkast 5)

Dens lengde avhenger av stedets geografiske bredde og av årstiden (se dag). Dag & Natt har funnits online sedan 2007 och har många och stora artiklar som handlar om kultur, mat och bodegor m.m på Gran Canaria. Här kan ni finna tipps och ideer på saker värda att se och göra på denna underbara ö. Natt eller Natti (norrønt: Nátt) er i norrøn mytologi ei gyger, datter av jotnen Norve, og beskrives som den guddom som en personifisering av natten.Hun tilhører det lag i mytologien som forklarer verdens tilblivelse.

magiske øyeblikkene oppstår. NATT er en av Bergens største nattklubber med to barer, 150 sitteplasser, stort dansegulv, egen lounge, digg musikk og byens beste lyd- og luftkvalitet. natt m eller f (bokmål), f (nynorsk), c (riksmål) Den tiden av døgnet det er mørkt, mellom kveld og morgen.

RELATERTE BØKER