Bergen i all ubeskjedenhet

Bergen i all ubeskjedenhet En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,5 MB
FILNAVN
Bergen i all ubeskjedenhet.pdf
ISBN
7733768742530

BESKRIVELSE

Mange har sterke meninger om byen Bergen og de som bor der - fra Holberg og Bjørnson, til østlendinger og andre utlendinger, for ikke å snakke om byens egne. Boken inneholder sitater og kommentarer som dekker ulike aspekter ved Bergen og bergensere, fra kilder som spenner over et tidsrom på 800 år. Har litteraturliste og navneregister.

Ideen om et sjøfartsmuseum ble kastet frem i 1914 av Bergens Rederiforening og Bergens Skipperforening. 13.april 1921 ble det innkalt til konstituerende møte i Foreningen «Bergens Sjøfartsmuseum».

Dette er ett lite utvalg, hvor vi får de kjente og kjære stedene, men jeg vil òg prøve å vise Bergen gjennom mine øyne, med en snert av østlandsk sarkasme. Alle bildene har tilhørende sitater.

RELATERTE BØKER