Usynlige Emmie

Usynlige Emmie - Terri Libenson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terri Libenson
DIMENSJON
9,73 MB
FILNAVN
Usynlige Emmie.pdf
ISBN
4263057603325

BESKRIVELSE

Forelskelser, ydmykelser, kjedsomhet og drama. 7. klasse!Dette er fortellingen om to veldig ulike jenter:Den stille og sjenerte Emmie som liker å tegne og ikke gjør så mye utav seg og den populære og utadvendte Katie, som er flink i sport. Den dagen en lapp som absolutt ikke må komme på avveie gjør nettopp det, veves livene til disse to jentene sammen på en uventet måte. Forelskelser, ydmykelser, kjedsomhet og drama. Livet som 7. klassing oppsummert i en historie med en overraskende vri, om en skoledag som ikke blir som forventet.

7. klasse!Dette er fortellingen om to veldig ulike jenter:Den stille og sjenerte Emmie som liker å tegne og ikke gjør så mye utav seg og den populære og utadvendte Katie, som er flink i sport.

7. klasse! Dette er fortellingen om to veldig ulike jenter: Den stille og sjenerte Emmie som liker å tegne og ikke gjør så mye utav ... It's a guided journal and activity book, and yes, it's part of the Emmie & Friends series.

RELATERTE BØKER