Jo fortere jeg går jo mindre er jeg

Jo fortere jeg går jo mindre er jeg - Kjersti Annesdatter Skomsvold | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Annesdatter Skomsvold
DIMENSJON
5,36 MB
FILNAVN
Jo fortere jeg går jo mindre er jeg.pdf
ISBN
8722199869443

BESKRIVELSE

Vinner av Doblougprisen 2015.Mathea Martinsen har ikke hatt mye med andre mennesker å gjøre. Men noe har hun skjønt: De er ikke som henne. Nå, som gammel, rammes hun av en stor sorg, og hun blir redd for å dø før noen vet at hun har levd. Mathea finner fram brudekjolen igjen, baker pikekyss og går ut blant de andre. Kjersti Annesdatter Skomsvolds debutroman er preget av humoristisk alvor og en usedvanlig språklig oppfinnsomhet. Skomsvold mottok Tarjei Vesaas Debutantpris 2009 for romanen, som også ble nominert til Bokhandlerprisen og P2-lytternes romanpris samme år, samt kortlistet til International IMPAC Dublin Literary Award 2013.Kjersti Annesdatter Skomsvold ble tildelt Doblougprisen 2015 under åpningen av litteraturfestivalen på Lillehammer. Doblougprisen skal fremme norsk og svensk skjønnlitteratur gjennom årlige prisutdelinger til forfattere eller bidrag til trykning av skjønnlitterære og litteraturhistoriske verker. Prisen er på 150 000 svenske kroner og deles ut av Svenska Akademien til to norske og to svenske forfattere hvert år.

Nå, som gammel, rammes hun av en stor sorg, og hun blir redd for å dø før noen vet at hun har levd. Mathea finner fram brudekjolen igjen, baker pikekyss og går ut blant de andre.

Loading... Unsubscribe from Hermann Kvarving? Cancel Unsubscribe.

RELATERTE BØKER