Stiklingen

Stiklingen - Audur Ava Ólafsdottir | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audur Ava Ólafsdottir
DIMENSJON
9,83 MB
FILNAVN
Stiklingen.pdf
ISBN
5562796079509

BESKRIVELSE

22 år gamle Lobbi vet ikke helt hva han vil i livet. Det eneste som er sikkert, er at han ikke vil studere, slik faren ønsker. Lobbi drømmer om å bli gartner og jobbe med roser, en lidenskap han delte med moren, som mot alle odds dyrket fram de mest fantastiske blomster i det karrige islandske klimaet. Med tre sjeldne rosestikling fra morens samling i bagasjen, setter han kursen mot et søreuropeisk kloster med en berømt, men forfallen rosehage. Etter en tid i klosterlandsbyen dukker plutselig Anna opp med lille Flóra Sól, datteren de fikk ved et uhell ni måneder tidligere, og Lobbi må brått forholde seg til sin nye rolle som far ? og kanskje kjæreste. Stiklingen er en fengslende roman om en ung manns reise mot større innsikt, mot seg selv og verden rundt ham. En medrivende, klok og sjarmerende road trip av en bok, med likhetspunkter både til Marie-Sabine Rogers "Å telle duer" og Jan Wieses "Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede", men med en ekte islandsk vri.

Du kan eventuelt også sette stiklingen i vann først for å stimulere til rotvekst. Etter at du har tatt stiklingen kan du plante den i en potte med jord. Foruten den prisvinnende romanen «Arr», er «Stiklingen» og «Regn i november» oversatt til norsk.

Forlag Pax Stiklingen skal helst være mellom 5-15 cm lang. Etter kun et par uker vil stiklingen danne mye røtter.

RELATERTE BØKER