Stillheten i snøen

Stillheten i snøen - Pia Pedersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pia Pedersen
DIMENSJON
6,60 MB
FILNAVN
Stillheten i snøen.pdf
ISBN
4394704247633

BESKRIVELSE

I redsel for å bli sendt bort, rømmer Olaug. Idet Lovise, Amund og Johan finner henne, blir alle tatt av et snøras. Lovise klarer seg så vidt, men gleden blir kortvarig.Snart skimtet hun ansiktet hans under alt det hvite. Hun gravde frem nesen og munnen. Så de lukkede øynene. Det klemte hardt til rundt hjertet. Selv hadde hun åpnet øynene med det samme hun ble fri og hostet for å få vekk snøen i luftveiene. Han gjorde ingen av delene. Han bare lå der. Dørgende stille og nesten like hvit som snøen rundt ham.

Lovise klarer seg så vidt, men gleden blir kortvarig. Snart skimtet hun ansiktet hans under alt det hvite. Kjøp Stillheten i snøen fra Norske serier I redsel for å bli sendt bort, rømmer Olaug.

Skap en arena der du og Gud kan være sammen, uten å bli distrahert fra omverdenen. - Jeg har hørt snøen falle, skriver den svenske historikeren og forfatteren Peter Englund i et essay om stillheten. Han forteller om sin forbløffelse.

RELATERTE BØKER