Det de døde vet

Det de døde vet - Marit Reiersgård | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Reiersgård
DIMENSJON
9,52 MB
FILNAVN
Det de døde vet.pdf
ISBN
7184433277410

BESKRIVELSE

Det er sommer. Det er hastverk. Det blir et kappløp med døden. Legen Tom Ross melder sin kone Marion savnet mens de besøker hennes barndomsvenn i Spania. Han er misfornøyd med det spanske politiets etterforskning og reiser hjem til Lier for å få norsk politi på saken. Ekteparet trengte å reise bort etter at deres sønn ble funnet død i russedrakten på 17. mai tidligere samme år. Under etterforskningen finner politietterforsker Bitte Røed raskt ut at sønnen ikke døde en naturlig død. Og når politiet oppdager at paret også tidligere har mistet et barn, i noe som synes som krybbedød, vekkes mistenksomheten mot foreldrene. Tom Ross virker lammet av sorg og Marions barndomsvenn trer støttende til, men det later til at begge har noe å skjule. Bitte Røeds etterforskning bringer henne tett innpå et familiedrama, og hun frykter etter hvert at det står om livet til den forsvunne Marion. Anmelderne mener: «Stilsikker psykologisk krim fra øverste hylle.»Jon Terje Grønli, Gjengangeren «Bare tittelen gjør meg mørkeredd. Uhyggefølelsen etableres tidlig. Og Marit Reiersgård skriver godt om vanskelige temaer, om det vi ikke klarer å sette ord på.»Ida Vogt Ramslie, Drammens Tidende

mai tidligere samme år. Under ... Det de døde vet av Marit Reiersgård Etter Stolpesnø, Jenta uten hjerte og Paradisbakken, er du kanskje klar for den fjerde boken om Verner Jacobsen og Bitte Røed? Her følger vi etterforskerne vi kjenner i nye saker, noe som gjør lesingen/lyttingen til en kjent og lite utfordrende oppgave. Vi vet ikke hvem som kan bli rammet.

Han er misfornøyd med ... Kjøp 'Det de døde vet, kriminalroman' av Marit Reiersgård fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788205511484 "Det de døde vet" er en stillferdig og meget lesverdig krimroman.

RELATERTE BØKER