Dette er ikke en pipe

Dette er ikke en pipe - Michel Foucault | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michel Foucault
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Dette er ikke en pipe.pdf
ISBN
3254273762081

BESKRIVELSE

Den første versjonen: En pipe tegnet med omhu; og under den, denne ordlyden: «Dette er ikke en pipe» (skrevet med en regelmessig håndskrift, med flid, kunstferdig, en søndagsskoleskrift - av det slaget man kan finne som mønster i skoleelevenes skrivehefter eller på en sort tavle etter at skoletimen er over).Den andre versjonen: samme pipe, samme utsagn, samme skrift. Men i stedet for å være stilt opp mot hverandre i et forskjellsløst rom, uten hverken å være avgrenset eller nærmere bestemt, er teksten og figuren plassert på et staffeli, og dette står i sin tur på de svært tydelig markerte bordene i et plankegulv. Ovenfor, en pipe, fullstendig lik den som er tegnet på bildet, men mye, mye større.Den første versjonen foruroliger kun ved sin enkelhet. Den andre mangfoldiggjør på et svært iøynefallende vis de overlagte usikkerhetsmomentene.

Sigarene er litt dyre, men pipe-tobakk koster knapt mer enn 100kr for 50 gram. En pipe må helst ikke gå ut før den er ferdigrøykt. Å rekke så langt krever både konsentrasjon og vilje­styrke.

Vilkårene går fra 1 til 3: Er de bare 0,5% usikker, så helgraderer de seg og sier at jeg må søke om å få rive - selv om det sier seg selv at jeg må søke om å få sette opp ny. Ønsker bare å få pipen ned slik at jeg kan fortsette med planløsning etc.

RELATERTE BØKER