Kjærligheten har sitt eget språk

Kjærligheten har sitt eget språk - Tordis Ørjasæter | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tordis Ørjasæter
DIMENSJON
9,71 MB
FILNAVN
Kjærligheten har sitt eget språk.pdf
ISBN
8506613357827

BESKRIVELSE

Tordis Ørjasæter har fylt 90. Hun er mor til tre. Sønnen Dag Tore er psykisk utviklings- hemmet. Dette er en bok om livet med Dag Tore, om hvordan kjærligheten må finne nye veier når ordene ikke kommer. «Møkkabil,» sier Dag Tore, eller «slapp av» eller - «vanskelig». Tordis Ørjasæters sønn mangler språk utenom noen ganske få ord. I denne modige og bevegende memoarboka gir hun et innblikk i hvordan livet med Dag Tore har vært, på godt og vondt. Og hun gir ham ordet i en del kapitler som nettopp tar utgangspunkt i hva Dag Tore pleier å si og i situasjoner han bruker disse ordene. Deretter forteller hun selv om hvordan det har vært i de ulike livsfasene med Dag Tore og familien. I alt dekker fortellingen et tidsrom fra 1950-tallet til i dag og byr på mange innsikter om viktige endringer i norsk omsorgsvesen. «Dette har vært den vanskeligste boken for meg å skrive noen sinne,» sier Ørjasæter. «Men kanskje derfor; også den viktigste.»

Dag Tore mangler språk. Han sier «slapp av» og «møkkabil», men det er noen av de få ordene han kan. Vår pris 219,-.

Produsert for Kagge Forlag av Applaus!film&tv ©2017. Kjærligheten har sitt eget språk en mors fortelling. Tordis Ørjasæter.

RELATERTE BØKER