Raseriets tidsalder

Raseriets tidsalder - Pankaj Mishra | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pankaj Mishra
DIMENSJON
4,62 MB
FILNAVN
Raseriets tidsalder.pdf
ISBN
4018712241946

BESKRIVELSE

I Raseriets tidsalder gir Pankaj Mishra en overbevisende og svært tankevekkende fremstilling av den idéhistoriske bakgrunnen for vår tids politiske kriser. Her vises det hvordan opprinnelsen fremveksten av høyreekstreme krefter og den islamistiske radikaliseringen begge kan spores tilbake til europeiske ideer fra blant annet Den franske revolusjonen. Boken viser hvordan Vestens humanistiske prosjekt har spilt fallitt, og dermed gitt grobunn til en global misnøye og ekstremistiske krefter. Den historiske beretningen strekker seg fra opplysningstidens revolusjonære tenkere frem til i dag, og trekker linjer mellom de vestlige demokratienes interne kriser - som klarest kommer til uttrykk gjennom valget av Donald Trump som president i USA og Storbritannias ja til Brexit - og trusselen de islamistiske terrororganisasjonene i dag utgjør. Boken fikk enorm oppmerksomhet i internasjonal presse da den kom ut i fjor, og har blitt en bestselger over hele verden. Den har også høstet bred omtale i norsk presse.

Filosof og musiker. SINNE: Folk er sinte over Siv Jensens «jævla sosialist»-uttalelse, og folk er sinte i sympati med Jensen.

Men hvorfor er det bare mennene som raser? Og hva er det som gjør at det er de hvite mennene, som man skulle tro ville være fornøyd med å være på toppen av samfunnets hierarki, som føler seg mest urettferdig behandlet? Raseriets tidsalder. Opna utandørs avslutningsutstilling for kulturskuleelevane i Ulstein.

RELATERTE BØKER