Andrespråksdidaktikk

Andrespråksdidaktikk - Marte Monsen, Gunhild Tveit Randen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marte Monsen, Gunhild Tveit Randen
DIMENSJON
12,84 MB
FILNAVN
Andrespråksdidaktikk.pdf
ISBN
3775179348094

BESKRIVELSE

Andrespråksdidaktikk - en innføring gir en grunnleggende innføring i hvordan elever med et annet morsmål lærer norsk, og hvordan de bruker norsk som læringsspråk. Utgangspunktet er grunnskolens klasserom, der de fleste lærere på et tidspunkt skal undervise elever med et annet morsmål enn norsk. Forfatterne presenterer kunnskap om andrespråkslæring som disse lærerne trenger, og viser hvordan de kan anvende kunnskapen til å støtte elevenes språklige og faglige utvikling.Boka er skrevet for studenter i grunnskolelærerutdanning og lærere i etterutdanning. Boka kan også være aktuell som en første innføringsbok for studenter i norsk som andrespråk eller lærere i voksenopplæring.

Ennå ikke utkommet. Kjøp boken Andrespråksdidaktikk av Irmelin Kjelaas, Kristin Fagerheim, Andrianne Skjold (ISBN 9788215035802) hos Adlibris.com.

Utgangspunktet er grunnskolens klasserom, der de fleste lærere på et tidspunkt skal undervise elever med et annet morsmål enn norsk. Dissertation for the degree philosophiae doctor (PhD) at the University of Bergen Dissertation date: 24.01.14 7LOVWUHNNHOLJH IHUGLJKHWHU L QRUVN" Andrespråksdidaktikk - en innføring gir en grunnleggende innføring i hvordan elever med et annet morsmål lærer norsk, og hvordan de bruker norsk som læringsspråk.Utgangspunktet er grunnskolens klasserom, der de fleste lærere på et tidspunkt skal undervise elever med et annet morsmål enn norsk. Tabellen omfatter antall avlagte studiepoeng fra videreutdanninger for grunnskolelærere i ulike typer fag.Dersom en kandidat har to 30 studiepoengsenheter i for eksempel matematikk, og dette utgjør totalt 60 studiepoeng i matematikk, skal dette rapporteres som en 60-studiepoengsenhet, ikke som to 30-studiepoengsenheter. NSD. Harald Hårfagres gate 29.

RELATERTE BØKER