Røde tråder i praktiske studier

Røde tråder i praktiske studier - Lisbeth Irene Buberg, Elisabeth Hessevaagbakke | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Irene Buberg, Elisabeth Hessevaagbakke
DIMENSJON
6,45 MB
FILNAVN
Røde tråder i praktiske studier.pdf
ISBN
2620110210331

BESKRIVELSE

Røde tråder i praktiske studier er tenkt som en ledetråd for deg som er sykepleierstudent og skal ut i praktiske studier.Ved starten av praksistiden vil du kanskje se både knuter og floker når du tenker på de krav som stilles til deg som student. Fortvil ikke - denne boka er organisert med tanke på å følge deg i din læreprosess gjennom en praksisperiode. En praksisperiode kan beskrives gjennom følgende faser: planleggingsfasen bli-kjent-bli-trygg-fasen arbeidsfasen avslutningsfasen ettertanke og bearbeiding av erfart praksisDisse fasene gjelder uansett hvor du er i praksis, hvor lenge praksisen varer, og hvilket nivå du er på i utdanningen. Fasene skal være en hjelp til å strukturere din læreprosess i praksisstudiet. Hver enkelt fase gjennomgås med tilhørende teori og eksempler. Boka er illustrert med eksempler og tegninger.Hvordan kan du anvende denne boka? Den kan studeres i sin helhet, men også brukes som et oppslagsverk underveis i en praksisperiode, for eksempel når du skriver målsetting eller refleksjonsbeskrivelser. I siste del kan du også lese om studieformer som både du og dine veiledere kan ha nytte av.Boka gir også et innblikk i veiledernes rolle og ansvar. Veiledning er nødvendig fordi veien kan være tung å gå. En veileder skal hjelpe deg til å finne den røde tråden. Boka er primært skrevet for sykepleierstudenter, praksisveiledere og lærere i høgskolen.

En god oppgave har en klar, pedagogisk relevant problemstilling og et rimelig tilfang av relevant faglitteratur. Litteraturliste, Studieenhet 1, kull 18BSPLH og 18BSPLD Aronsen J.M., J. A.

Ved starten av praksistiden vil du kanskje se både knuter og floker når du tenker på de krav som stilles til deg som student. Røde tråder i praktiske studier er tenkt som en ledetråd for deg som er sykepleierstudent og skal ut i praktiske studier. Ved starten av praksistiden vil du kanskje se både knuter og floker når du tenker på de krav som stilles til deg som student. Røde tråder i praktiske studier er tenkt som en ledetråd for deg som er sykepleierstudent og skal ut i praktiske studier.Ved starten av praksistiden vil du kanskje se både knuter og floker når du tenker på de krav som stilles til deg som student.

RELATERTE BØKER