Kjærlighet er best på pinne; mannens kjærligetsliv i fire akter

Kjærlighet er best på pinne; mannens kjærligetsliv i fire akter - Eduardo Doddo Andersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eduardo Doddo Andersen
DIMENSJON
4,66 MB
FILNAVN
Kjærlighet er best på pinne; mannens kjærligetsliv i fire akter.pdf
ISBN
1274061332206

BESKRIVELSE

Høstens morsomste bok?Dette er en bok som setter mannens kjærlighetsliv i system. Med mye humor og treffende observasjoner deler forfatteren inn mannens forhold til kvinnen i fire faser: 1. Sjekkefasen2. Forelskelsesfasen3. Kontraktsfasen4. KjærlighetssorgsfasenI de fire fasene møter vi den desperate sjekkeren, den forelskedes tvil og tro, den giftes hverdagsproblemer og den bitre skilte mann som må starte runddansen på ny. Vi møter mannen i de ulike fasene mens han sliter med å kurtisere, komplimentere og kommunisere. Forfatteren har selv vært i disse fasene mange ganger og gir tips om hvordan mannen kan komme seg ut av fase 1 og trygt gjennom fase 2. Han viser hvordan mannen kan forbli i fase 3 og unngå den vonde fjerde fasen. Dette er fasiten for alle menn som prøver å løse den store kjærlighetsgåten. Det er også en bok for kvinner som ønsker å lære mer om det siste hvite feltet på kartet, nemlig mannens følelsesliv.Illustrert av Lars Fiske

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Høstens morsomste bok?Dette er en bok som setter mannens kjærlighetsliv i system. Med mye humor og treffende observasjoner deler forfatteren inn mannens forhold til kvinnen i fire faser: 1.

I denne boken oppsøker Eduardo 'Doddo' Andersen en rekke mennesker for å høre hva de mener om meningen med livet. Resultatet er en både alvorlig og vittig skildring av livene vi lever i Norge i dag. Med hele sytti oppskrifter og nesten 200 sider, er KJÆRLIGHET PÅ PINNER fylt med inspirasjon for deg som liker å strikke til baby og barn i alderen nyfødt til 8-10 år.

RELATERTE BØKER