Løsningsfokusert sjelesorg

Løsningsfokusert sjelesorg - Gry Espedal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gry Espedal
DIMENSJON
5,97 MB
FILNAVN
Løsningsfokusert sjelesorg.pdf
ISBN
9677816484695

BESKRIVELSE

Dette er en bok om hvordan en som sjelesørger kan gjennomføre hverdagssamtaler i kirken på en løsningsfokusert måte. Sjelesorgsamtaler foregår ikke alltid i situasjoner hvor mennesker er i krise eller sorg. Noen ganger handler det rett og slett om at den som kommer til samtale har et problem. Forfatteren viser hvordan du kan hjelpe mennesker til å bli kjent med egne ressurser, håp og muligheter. Den løsningsfokuserte sjelesorgtilnærmingen tilbyr en form for livshjelp eller livsorientering som kan hjelpe den som er i samtale til å leve det livet han eller hun ønsker. Boken retter seg mot de fleste som gjennomfører samtaler i kirken, det være seg prester, diakoner eller andre kirkelige ansatte og lekfolk. Tilnærmingen kan også egne seg for mennesker som arbeider med samtaler i frivillige og diakonale organisasjoner.

Det er ulike definisjoner av sjelesorg. Epost: [email protected] Besøksadresse: Einar Lundbysvei 13, 3370 Vikersund.

fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning. LØSNINGSFOKUSERT SJELESORG. Gry Espedal ved VID har skrevet boken LØSNINGSFOKUSERT SJELESORG.

RELATERTE BØKER