Merverdiavgift; oppgavebok med løsninger

Merverdiavgift; oppgavebok med løsninger - Trond Kristoffersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Kristoffersen
DIMENSJON
6,40 MB
FILNAVN
Merverdiavgift; oppgavebok med løsninger.pdf
ISBN
4483264472194

BESKRIVELSE

Oppgaveboken dekker de fleste emnene innen merverdiavgift. Kapittelinndelingen følger i hovedtrekk samme inndeling som i merverdiavgiftsloven. Oppgavene er på ulike nivåer, fra innføringskurs til videregående studier i merverdiavgift. Oppgaveboken inneholder også mange oppgavesett, både på grunnleggende og videregående nivå. Den er derfor godt egnet til å brukes sammen med bøkene Innføring i merverdiavgift og Merverdiavgift lærebok av samme forfatter. I denne andre utgaven er oppgaver og løsninger oppdatert til gjeldende regelverk. I denne utgaven er det også gjort endringer i de sammensatte oppgavene. Trond Kristoffersen er statsautorisert revisor og ansatt som førstelektor ved NTNU, Handelshøyskolen. Han har over ti års erfaring fra revisoryrket, og underviser i dag innenfor fagfeltet finansregnskap, skatt og merverdiavgift.

Heftet ... Den er derfor godt egnet til å brukes sammen med bøkene Innføring i merverdiavgift og Merverdiavgift lærebok av samme forfatter.

Alle bedrifter med en viss omsetning må legge MVA på sine varer og tjenester. Matvarer har per i dag halv MVA, dvs, $15\%$ mens bl.a.

RELATERTE BØKER