Mestringsbok ved posttraumatisk stresslidelse

Mestringsbok ved posttraumatisk stresslidelse - Geir Thingnæs | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Thingnæs
DIMENSJON
11,97 MB
FILNAVN
Mestringsbok ved posttraumatisk stresslidelse.pdf
ISBN
8746872466676

BESKRIVELSE

Denne boken er en arbeidsbok og et hjelpemiddel for dem som har utviklet en posttraumatisk stresslidelse. Den viser hvordan vi kan arbeide med en posttraumatisk stresslidelse, og hva som skal til for å få det bedre. Behandlingen er et samarbeidsprosjekt mellom pasient og terapeut for å skape mestring, og tar utgangspunkt i kognitiv terapi med atferdsøvelser. Geir Thingnæs er klinisk sosionom med veilederutdannelse i kognitiv terapi. Han har jobbet ved Stavanger universitetssjukehus, Psykiatrisk divisjon siden 1982.

Mange forbinder PTSD med voldtekt eller krig, men andre utløsende årsaker kan for eksempel være at en nær person plutselig dør eller du blir involvert i en dramatisk trafikkulykke. Geir Thingnæs Mestringsbok ved posttraumatisk stresslidelse . 410,-På lager.

Posttraumatisk stresslidelse - mestringsbok kr 270,00. Kjøp Varenummer: ISBN 9788277861753 Kategori: Mestringsbøker.

RELATERTE BØKER