Lidelsesspesifikk kognitiv terapi

Lidelsesspesifikk kognitiv terapi Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,82 MB
FILNAVN
Lidelsesspesifikk kognitiv terapi.pdf
ISBN
3024316532637

BESKRIVELSE

Dette festskriftet til ære for professor K Gunnar Gøtestam er en lærebok for studenter, psykologer, psykiatere og annet helsepersonell som arbeider med mennesker med ulike typer psykiske problemer. Den viktigste grunnen til at kognitiv terapi har blomstret de seinere år, er at klinikere og forskere har fordypet seg i de spesifikke psykiske lidelsene. Dette har medført at man har utviklet spesialiserte kognitive modeller og behandlingsteknikker for den enkelte lidelse. Kunnskapsutviklingen har vært så betydelig at det ikke lenger gir mening å si at man arbeider kognitivt - man må spesifisere hvilken teoretisk modell man arbeider ut fra. Denne boka omhandler lidelsesspesifikk behandling av schizofreni, depresjon, bipolare lidelser, rusmisbruk, kroniske smerter, hypokondri, tvangslidelser m.m. Bokas redaktør, Tore C. Stiles, er professor i klinisk psykologi ved Psykologisk institutt, NTNU. Han er faglig tilknyttet Nasjonalt kompetansesenter for sammensatte lidelser, og er grunnlegger av CoperioSenteret i Trondheim.

Når du er bevisst årsaken til din lave selvfølelse, kan vi arbeide med å endre synet du har på deg selv. Skjematerapi er en terapiform utviklet av den amerikanske psykologen Jeffrey E. Young..

Sårbarhetsfaktorer kan være noe du har opplevd tidligere i livet eller vanskelige situasjoner du står oppi i dag. Når du er bevisst årsaken til din lave selvfølelse, kan vi arbeide med å endre synet du har på deg selv. Skjematerapi er en terapiform utviklet av den amerikanske psykologen Jeffrey E.

RELATERTE BØKER