Læringsorientert fysioterapi

Læringsorientert fysioterapi - Britt Fadnes, Kirsti Leira, Per Brodal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Britt Fadnes, Kirsti Leira, Per Brodal
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Læringsorientert fysioterapi.pdf
ISBN
6308220201475

BESKRIVELSE

Forfatterne viser hvordan kroppslig balanse er avgjørende for god mental helse. Enkle fysiske øvelser hjelper pasientene til å gjenvinne den kroppslige balansen, og følelsen av mestring over eget liv.«Læringsorientert fysioterapi» er en selvstendig behandlingsform som er særlig rettet mot pasienter innenfor de to store diagnosegruppene muskel- og skjelettplager og psykiske lidelser. Behandlingsformen blir inngående presentert gjennom velskrevne teorikapitler og praksisnære kapitler der alle de fysiske øvelsene blir presentert, og en rekke pasienter bidrar med sine historier. Boka har nettressurser. Adgangskoden finner du i bokas forord. Målgruppen er fysioterapistudenter og fysioterapeuter, men boka er også relevant for alle som jobber med de to store diagnosegruppene som er nevnt ovenfor.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Læringsorientert fysioterapi . Langsomt og møysommelig har vi utviklet det som heter læringsorientert fysioterapi.

Både fast ansatte og fysioterapeuter med driftsavtale kan gi behandling i hjemmet ved behov. Ved sykehjem skal det også være et tilbud om fysioterapi.

RELATERTE BØKER