Supermat

Supermat - Helena Nyblom | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Nyblom
DIMENSJON
11,38 MB
FILNAVN
Supermat.pdf
ISBN
9095895185807

BESKRIVELSE

Hvorfor er blåbær, tomater, appelsiner, nøtter sjokolade og laks noe av det sunneste vi kan spise? Hva skjer i kroppen om vi spiser for lite fett? Hvorfor eldes vi? Hvorfor er vekstenes fargepigment så bra for helsen? I SUPERMAT får du hjelp til å forebygge sykdommer og til å finne kroppens egen evne til å helbrede. Nyere forskning har gjort store og spennende oppdagelser om hva maten betyr for helsen vår. Lær deg hvordan du kan spise for å motvirke aldringsprosessen og føle deg bedre. Se på maten din som naturens eget apotek!

Glutenfritt Økologisk Sukkerfritt Vegansk Allergivennlig GMO-fritt Supernæring som rebalanserer, reparerer og reaktiverer kroppens evne til å hele seg selv. Supermat er komplett, uforedlet og proppfull av næringsstoffer for kroppen din sin evne til å hele seg selv. Supermat eller ikke - vi blir stadig mer opptatte av å spise sunt og helsetrendene kommer vi til å fortsette å møte.-Mat er mote og smaken endres.

Det ideelle er at den ikke er bearbeidet, men fortsatt er så naturlig som mulig. NB: Effekten av supermat er ikke tilstrekkelig vitenskapelig dokumentert.

RELATERTE BØKER