Reisen rundt den blå planet

Reisen rundt den blå planet - Durita Holm | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Durita Holm
DIMENSJON
11,22 MB
FILNAVN
Reisen rundt den blå planet.pdf
ISBN
3879732657648

BESKRIVELSE

Hei! Knapt fylt 21 år letter færøyske Durita Holm anker og vinket farvel til familie og venner. Hun skal seile jorden rundt, har hun bestemt seg for. Ikke som mannskap, men som kaptein på egen skute. Av sted kommer hun, men ikke uten hindringer: grunnstøting kort etter avreisen, arrestasjon i Portugal, sønder.revne seil, dårlig vær. I Det karibiske hav møter hun nord.mannen Erik om bord på Medusa, og sammen krysser de to båtene Stille.havet. Durita blir gravid og fortsetter til New Zealand, hvor hun blir gjenforent med Erik og føder datteren Freyja. Turen hjemover går opp langs Australias forræderske barriererev, over Det indiske hav og opp det uendelige Rødehavet i sterk motvind. I Reisen rundt den blå planet er det ruskevær, frådende bølger og vindstille dovendager . og hele det mangfoldet som verden kan oppvise. Durita Holms kritiske syn på vestens materialisme, hennes sans for en underholdende historie og hennes færøyske urkraft . som spiller henne mer enn ett puss . er befriende frisk og vitner om en eventyrlyst helt uten sikkerhetsnett.

og hele det mangfoldet som verden kan oppvise. Durita Holms kritiske syn på vestens materialisme, hennes sans for en underholdende historie og hennes færøyske urkraft .

Akvariet har et svært moderne design, og her kan du se fisker og sjødyr fra store deler av verden. København Zoo har over 250 dyrearter, og her kan du oppleve både isbjørner og elefanter. Vår blå planet.

RELATERTE BØKER