Turen går til Madeira og Porto Santo

Turen går til Madeira og Porto Santo - Niels Damkjær | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niels Damkjær
DIMENSJON
3,1 MB
FILNAVN
Turen går til Madeira og Porto Santo.pdf
ISBN
7321390304860

BESKRIVELSE

DE VAKRE OG FRIE ØYENE! BOKEN dekker øyene Madeira og Porto Santo. Fra rolige familiestrender via pulserende natteliv til øyenes ville og øde fjellandskap og ørkener. Guiden gir et innblikk i dagliglivet på øyene og forklarer politiske og samfunnsmessige forhold. En rekke artikler tar for seg historie, kunst og kultur, mat og drikke samt natur og geografi. Boken er også rikt illustrert med bilder og nyttige kart.

Add to Wishlist. Varenummer: 103062 Kategori: Ukategorisert.

En række artikler går bag om øernes historie, kunst og kultur, mad og drikke, og der sættes fokus på den mangfoldige natur og geografi. Få Turen går til Madeira & Porto Santo af Niels Damkjær som e-bog på dansk - 9788740050370 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Etter turen er det på tide med litt energipåfyll fra matpakken vår og etterhvert kjører vi til hotellet vårt hvor vi har en rolig ettermiddag på egenhånd i Porto Moniz.

RELATERTE BØKER