Åndene mønstret henne

Åndene mønstret henne - Siri Amalie Oftestad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Amalie Oftestad
DIMENSJON
10,69 MB
FILNAVN
Åndene mønstret henne.pdf
ISBN
8792865675719

BESKRIVELSE

"Åndene mønstret henne" er inspirert av den italienske kunstneren Margherita Manzellis sterke, sårbare bilder av jenteskikkelser. Oftestad har skrevet en diktsamling som er både trist, håpefull, grotesk og humoristisk: om jenter i sommerkjoler som gjemmer seg og dukker frem, som krangler med Gud og med verden - og leter etter et sted å være.Se boktrailer: https://www.youtube.com/watch?v=psvFsY816K8

Men hun kommuniserer like gjerne med sine guider og de som ikke lenger er blant oss. Kontakt med åndeverdenen er dagligdags for Turid, som er synsk, rådgiver, driver med kanalisering og ser fremtidsutsikter for folk. Når uforklarlige ting skjer i boligen.

mai 1939.Serien omhandler figuren Fantomet, som kjemper mot urett og forbrytelser verden over.Serien er mest populær i Norge, Sverige, Finland, Australia og India, og har eget serieblad i alle disse ... DK-6854 Henne Danmark Tlf: +45 75 25 50 79 Fax: +45 75 25 50 94 Send os en mail. Vind 2.500.- ... - Jeg tenker på henne hver dag.

RELATERTE BØKER