Bruk av kartleggingsresultater i forbedringsarbeid

Bruk av kartleggingsresultater i forbedringsarbeid - Thomas Nordahl, Line Skov Hansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Nordahl, Line Skov Hansen
DIMENSJON
6,76 MB
FILNAVN
Bruk av kartleggingsresultater i forbedringsarbeid.pdf
ISBN
4811359656261

BESKRIVELSE

Dette heftet beskriver hvordan kartleggingsresultater kan anvendes til å forbedre både pedagogisk praksis og barns læringsutbytte og trivsel i barnehagen. Resultatene kan for eksempel komme fra språkvurderinger, foreldretilfredshetsundersøkelser, trivselsmålinger eller andre vurderingsverktøy. Barnehagen har gjerne tilgang på informasjon fra kartlegginger, men det er ikke alltid denne informasjonen blir systematisk analysert og aktivt brukt i forbedringsarbeid.Forfatterne viser hvordan slike analyser kan gjennomføres på forskjellige nivåer i den enkelte barnehage, og vektlegger viktigheten av at de ansatte i barnehagen bruker og drøfter informasjonen seg imellom, for eksempel i profesjonelle læringsfellesskap. De tydeliggør også hvordan informasjon og analyser kan omsettes til ny og forbedret pedagogisk praksis.

men det er ikke alltid denne informasjonen blir systematisk analysert og aktivt brukt i forbedringsarbeid. ...

(2016). Dette vet vi om: Bruk av kartleggingsresultater i forbedringsarbeid Oslo: Gyldendal Akademisk. Kjøp 'Bruk av kartleggingsresultater i forbedringsarbeid' av Thomas Nordahl fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER