Dypere enn øyet kan se

Dypere enn øyet kan se - Nina Kim Stoum | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Kim Stoum
DIMENSJON
10,40 MB
FILNAVN
Dypere enn øyet kan se.pdf
ISBN
7557327076118

BESKRIVELSE

Dypere enn øyet kan se, er ei diktsamling med en helt spesiell bakgrunn. Blant årets interessante debutanter, er Nina Kim Stoum - født i Sør-Korea, oppvokst og bosatt i Norge. Diktsamlingen Dypere enn øyet kan se er observasjoner, erfaringer, opplevelser, følelser og meninger sett fra hennes liv, som menneske og som adoptert. Kim Chang Soon ble født 16.06.1972 i Seoul. Hun ble forlatt/etterlatt/overlatt til et barnehjem i september/oktober 1974. På barnehjemmet ble hun satt på "oppfóringsprogram" for underernærte. Målet var å klargjøre henne til å bli "adopterbar", fysisk og mentalt. I desember 1974 ankom hun flyplassen på Fornebu. Kim Chang Soon fikk vokse opp under trygge og stabile forhold i den lille bygda Olden. Hun ble døpt i Olden kirke, og fikk navnet Nina Kim Stoum. I dag er hun adjunkt med grunnfag i pedagogikk. Hun arbeider på ungdomsskole og tar for tiden grunnfag i psykososialt arbeid med barn og unge. I sitt arbeid har hun et brennende engasjement for mennesker som av ulike årsaker stiller svakere i samfunnet. Hun er svært opptatt av eksistensielle spørsmål og den menneskelige psykologi. I denne første boka si, har hun brukt både bokmål og nynorsk, og hun har stor variasjon i formen på diktene. Trysil-forlaget

73 likes. En thriller om en ung mann som havner på skråplanet og hans reise tilbake til hverdagen. Øyebetennelse hos nyfødte kan være forårsaket av klamydia, eller i sjeldne tilfeller av gonoré.

132 hvordan øyet er bygd opp. PUGG!!! Pupillen - Regulerer lysmengden inn i øyet.

RELATERTE BØKER