Katedralen på Tjodalyng

Katedralen på Tjodalyng - Ingvar Skarvang, Lillian Wirak Skow | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Skarvang, Lillian Wirak Skow
DIMENSJON
10,17 MB
FILNAVN
Katedralen på Tjodalyng.pdf
ISBN
1273700074797

BESKRIVELSE

Unge Orm Hallvardsson kommer hjem fra korstog til Det hellige land. Han har opplevd mye dramatikk og er glad han kommer hjem med livet i behold. Ikke alle gjorde det. Ute i verden har Orm sett store og ubegripelig vakre kirker, og nå se er han i gang med byggingen av en katedral på hjemgården Tjodalyng. Men i bygda foregår det fremdeles bloting til Odin og Tor, og Orm møter motstand fra uventet hold. Hvem er det som står bak de sorte rytterne som stadig skremmer folkene på Gjerstad? Hvem varsler motparten om det som skjer på Tjodalyng? Oppføringen av dette store byggverket ligger som bakteppe i en saga fra dagliglivet for 900 år siden, en saga med håp og kjærlighet, maktkamp og hevntanker. Med Norges historie som springbrett slippes fantasien løs. Bli med tilbake til første del av 1100-tallet.

Vi presenterte oss, forklarte hva barnetråkk er, hvilken nytteverdi det har og hvordan det skulle gjennomføres. Elevene ble inndelt i grupper etter hvor de bodde og fikk med seg kart nr.

Fra tidlig i middelalderen står katedralarkitekturen som eksempel på fremragende steinbyggekunst, ikke minst i gotisk stil. St. Magnuskatedralen er ein katedral i Kirkwall på Orknøyane, reist over Magnus den heilage.Arbeidet med å bygge katedralen vart starta i 1137 av orknøyjarlen Ragnvald Kale Kolsson (St.

RELATERTE BØKER