Kommentaren

Kommentaren - Birgit Røe Mathisen, Lisbeth Morlandstø, Stein Sneve | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birgit Røe Mathisen, Lisbeth Morlandstø, Stein Sneve
DIMENSJON
10,78 MB
FILNAVN
Kommentaren.pdf
ISBN
7240814741952

BESKRIVELSE

Meningsjournalistikken utgjør en stadig økende del av det journalistiske innholdet. Denne boka tar for seg kommentaren som journalistisk sjanger, og ser nærmere på hvilken rolle den spiller i mediene. Boka Kommentaren - en sjanger i endring er delt i to, en teoretisk forskningsbasert del og en praktisk del.I den første delen diskuterer forfatterne kommentarjournalistikkens demokratiske rolle i et offentlighetsperspektiv, og er særlig opptatt av de regionale medienes plass i det offentlige ordskiftet. Forfatterne tar også opp nye muligheter for kommentarsjangeren i en digitalisert medievirkelighet, ikke minst knyttet til dialog med publikum på nye arenaer. Et relevant spørsmål i boka er om kommentaren er en sjanger som appellerer til de unge - både unge mediebrukere og unge journalister.Den andre delen tar for seg arbeidet med kommentaren som profesjonell journalistisk praksis. Denne delen er ført i pennen av mangeårig kommentator Stein Sneve i Avisa Nordland, og gir en innføring i argumentasjon, research, oppbygging og språk i dette arbeidet.

Politimesteren i Rogaland, Olav Sønderland, var en av de første ... Kommentaren: Det mytiske og magiske Nord-Norge Nord-Norge står øverst på reiselista til Siri Beate Arntzens medstudenter i London, men også professorene er interesserte i denne mytiske landsdelen, som går bedre økonomisk enn resten av landet, som har god kontakt med Russland, tørrfisken, klimaet, bosetting så og si overalt, og ikke minst et enormt verdiskapingspotensial. Patrick (19) syklet ni timer for å feire kameratens bursdag: - Jeg har ikke førerkort så da var det bare å finne fram sykkelen Gründerne Silje (27) og Nore Therese (34) får lokal drahjelp: Nå satser de for fullt videre Mari (56) og Per (67) tenker nytt: - Nytter ikke å bruke tid og ... Kommentar: Røde Jugekors. Røde Kors har ikke råd til å slurve med sannheten om hva innsamlede midler går til. Norges offisers- og spesialistforbund.

Forsvarets lette tropper - Vurdert ut fra et kryssdomene luft-land perspektiv er det lite sannsynlig at de av Heiers foreslåtte styrker er i stand til å avskrekke Russland fra et potensielt fremtidig angrep, skriver Kjell Sjåholm i denne kommentaren til Tormod Heiers fagnotat om Forsvarets innretning. Kommentaren fra den utenlandske journalisten fikk håndballstjernen til å falle sammen i gråt. PRESSEKLUBBEN (TV 2): Gro Hammerseng-Edin smilte på bildene da Norge vant.

RELATERTE BØKER