Kreativitet og innovasjon

Kreativitet og innovasjon - Torild Oddane | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torild Oddane
DIMENSJON
10,90 MB
FILNAVN
Kreativitet og innovasjon.pdf
ISBN
8476004637419

BESKRIVELSE

Denne boken tar et oppgjør med myten om at det å være kreativ er det samme som å være kunstnerisk. Boken bygger bro mellom kreativitetsforskning og innovasjonsforskning, og samtidig tar den et oppgjør med seiglivede myter om kreativitetens rolle i innovasjonsprosjekt. Fellesnevneren for kreativitet og innovasjon er evnen til å håndtere det vi kaller åpne oppgaver. Åpne oppgaver er komplekse, ikke-rutinebaserte oppgaver, som i motsetning til lukkede oppgaver ikke kan løses ved hjelp av kjente oppskrifter, rutiner eller fremgangsmåter alene. Boken tar utgangspunkt i at våre forestillinger om kreativitet og innovasjon påvirker vår evne til å håndtere åpne oppgaver. Ved hjelp av de fem P-er Person, Prosess, Press, Produkt og Partnerskap presenteres et mangfold av teoretiske tilnærminger og fortellinger om hvordan deltakere i innovasjonsprosjekt jobber alene og sammen for å lykkes med de utfordringer de står overfor. Torild Alise W. Oddane er førsteamanuensis i organisasjon og ledelse ved Handelshøyskolen i Trondheim, NTNU, hvor hun også er programansvarlig for Master i kunnskapsledelse, et erfaringsbasert videreutdanningsprogram for ledere.

Det handler om å skape nye og nyttige tanker, ideer og produkter. Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om kreativitet og mer enn 1200 andre emner. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen KREATIVITET, INNOVASJON OG FORRETNINGSUTVIKLING (Bachelor).Studiet går under: Økonomi, marked og administrasjon.Det er 2 registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på 2 studiesteder. Det er registrert 83 relaterte studier til utdanningen KREATIVITET, INNOVASJON OG FORRETNINGSUTVIKLING (Bachelor). Etter en treårig bachelorgrad i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling vil du ha kunnskapen og ferdighetene man trenger for å starte egen virksomhet så vel som for å jobbe med innovasjon og forretningsutvikling, prosjektledelse, prosessledelse, strategiutvikling og kommunikasjon innenfor entreprenørorganisasjoner og næringsliv. Metoder og teknikker som legger til rette for kreativitet og innovasjon blir drøftet og analysert.

Målet med emnet er å introdusere deg til sentrale forskningstradisjoner og spørsmål som handler om kreativitet, læring og innovasjon, og hvordan disse begrepene henger sammen. Koronakrisen har aktualisert behovet for innovasjon - også i kommuner og fylkeskommuner. Kriser stimulerer til endring, kreativitet og innovasjon.

RELATERTE BØKER