Prinsesse Ivar og vennene på fest

Prinsesse Ivar og vennene på fest - Marion Arntzen, Mona Renolen, Alva Swanstrøm Løvgren | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Arntzen, Mona Renolen, Alva Swanstrøm Løvgren
DIMENSJON
3,9 MB
FILNAVN
Prinsesse Ivar og vennene på fest.pdf
ISBN
4006346059161

BESKRIVELSE

Prinsesse Ivar og vennene på festIvar, Randi, Alva og Mamo er fire gode venner.Nå skal de på fest, men hva skal de ha på seg?Ivar vil være prinsesse. Alva vil være jente. Randi er glad i å være prins. Mamo vil bare være Mamo.Hen vil verken være gutt eller jente, men bare seg selv.Prinsesse Ivar og vennene på fest er en ny bildebok for barna, som handler om alle barns rett til å få være akkurat slik de selv vil.Hva ville du valgt å ha på deg?Boka bygger på fagboka Prinsesse Ivar - om barn og kjønnsidentitet (GAN Aschehoug 2018)

Ivar GAN Aschehoug. og vennene på fest "Prinsesse Ivar og vennene på fest" er en ny bildebok for barna, som handler om alle barns rett til å få være akkurat slik de selv vil.

Omtale af bogen hos tanum, hvor den også kan købes. Prinsesse Ivar og vennene på fest. Marion Arntzen, Alva Swanstrøm Løvgren og Mona Renolen.

RELATERTE BØKER