Vi forlot den stille skogen

Vi forlot den stille skogen - Janne-Camilla Lyster | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janne-Camilla Lyster
DIMENSJON
9,21 MB
FILNAVN
Vi forlot den stille skogen.pdf
ISBN
7182655828437

BESKRIVELSE

Vi forlot den stille skogen er skrevet som et koreografisk grunnlag for en danseforestilling.Diktene former bevegelsessekvenser, og skaper assosiative åpninger mellom det imaginære og det konkrete. De undersøker overganger mellom mulige eksistensformer, mellom det menneskelige og det som er befridd for det menneskelige. Forgreininger og forbindelser oppstår for eksempel mellom et rom som vokser, bevegelige trapper og et insekts søvn. En øyenstikker kan oppfattes som en individuell eksistens, og lyden den lager kan, avhengig av opptakets tempo, avspilles som et rop eller som et middelalderkor. Slik handler disse diktene om tilblivelse og forvandling, og om betydningsglidninger mellom det som er og det som er i ferd med å bli til. Fire norske koreografer vil høsten 2013 vise tolkninger av Vi forlot den stille skogen på Dramatikkens Hus i Oslo.

Bortenfor skillet mellom teori og praksis Toner fra en stille skog - handling. Ane Solingen hadde det nok godt sammen med Hans i koia på Storvelta på tidlig 1900 tallet.

- Det er mange som har intervjuet meg og spurt oss om landet vi forlot. Det som var viktig for oss med den skogen var at vi fant det vi trengte for matlaging, husbygging, medisiner og øredobber.

RELATERTE BØKER