Virksomhetsstyring og regnskapsorganisering

Virksomhetsstyring og regnskapsorganisering - Trond Kristoffersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Kristoffersen
DIMENSJON
12,56 MB
FILNAVN
Virksomhetsstyring og regnskapsorganisering.pdf
ISBN
5492837675441

BESKRIVELSE

Denne boken er laget til læreboken Virksomhetsstyring og regnskapsorganisering av samme forfatter. Læreboken gir en grundig innføring i risikostyring og internkontroll med hovedvekt på internkontroll i virksomhetsrutiner. COSO-modellen og regnskapsførerregelverket har fått en sentral plass både i læreboken og i oppgaveboken. Innholdet i oppgaveboken er som i læreboken inndelt i fem hoveddeler: Introduksjon til virksomhetsstyring og internkontroll Regler om bokføring, regnskapsføring og revisjon Internkontroll, risikovurdering og virkemidler Virksomhetsrutiner og internkontroll Økonomisk kriminalitet Formålet med oppgaveboken er todelt. For det første skal den gjøre det lettere å få oversikt over sentrale emner i læreboken. For det andre skal den trene studentene i å vurdere den interne kontrollen i virksomhetsrutiner. Det betyr blant annet å kartlegge og å foreslå endringer som kan bedre den interne kontrollen i rutinene. Enkelte av oppgavene har ingen løsning i oppgaveboken. Løsning på disse oppgavene kan faglærer få ved å henvende seg til forlaget. Trond Kristoffersen er ansatt som førstelektor ved Handelshøyskolen i Trondheim. Han har over ti års erfaring fra revisoryrket og underviser i hovedsak innen fagfeltet regnskap og skatt.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Effektiv virksomhetsstyring krever at ledelsen har riktig og relevant styringsinformasjon, at overordnede mål er konsistent brutt ned på de ulike nivåene i organisasjonen med tydelig definert ansvar og myndighet, og at styringsprosessene er effektive og støttet av riktig bruk av teknologi. Helhetlig virksomhetsstyring betyr i praksis at ulike interne styringsprosesser som risiko, internkontroll og resultatoppfølging er integrert med de øvrige styringsprosessene i virksomheten. Det gir virksomheten bedre forutsetninger for å respondere, handle og eventuelt endre kurs når nye muligheter og trusler oppstår. Kjøp 'Virksomhetsstyring og regnskapsorganisering, oppgaver og løsninger' av Trond Kristoffersen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Alle; Velg språk [temp] Vis kun Digital. Skriv ut eller lagre listen av avhukede produkter.

RELATERTE BØKER