Få mer ut av pengene dine

Få mer ut av pengene dine - Elin Reitan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Reitan
DIMENSJON
8,92 MB
FILNAVN
Få mer ut av pengene dine.pdf
ISBN
7461892016208

BESKRIVELSE

Den eventyrlige velstandsveksten har gitt mange nordmenn stor økonomisk handlefrihet. Velstanden har imidlertid ført med seg noen økonomiske bivirkninger, blant annet i form av at en del av oss har fått et noe tiltaksløst forhold til egen privat.økonomi. Det gjør at vi ikke får like mye ut av pengene våre som det vi kunne fått. Sannsynligheten for at vi tråkker i en eller annen økonomisk felle er også større. Livet byr nemlig på mange økonomiske utfordringer. Det kan være vanskelig å vite hvordan man skal navigere seg gjennom det økonomiske landskapet, og hvilke valg man skal ta for at privatøkonomien skal bli så god som mulig.Elin Reitan har tidligere jobbet som journalist. Nå er hun forbruker.økonom i en av Norges største banker. Hun er også en aktiv blogger og spaltist i Dagbladet. I denne boken berører hun økonomiske emner som de fleste av oss støter på en eller annen gang i livet. Hun gir deg blant annet tips til hvordan du kan få mest ut av pengene dine, hvordan du sikrer deg økonomisk i et forhold, hvordan du lærer barna dine verdien av penger, hvordan du kommer deg ut av et gjeldsuføre, hvordan du bør spare i ulike livsfaser samt hva du bør gjøre for å unngå arvekonflikter. Boken er krydret med praktiske eksempler og konkrete, økonomiske tips. Den er skrevet på en lettfattelig måte, og er derfor også passende lektyre for dem som ikke kan så mye om økonomi.InnholdForordDen rettferdige samlivs-økonomienDen betydningsfulle hverdagsøkonomienDen viktige pengeoppdragelsenDen slitsomme gjeldenDen verdifulle sparingenDen fremtidige pensjonenDen konfliktfylte arven

Sparing i fond er spesielt aktuelt dersom du ikke skal bruke sparepengene før om noen år. Få mer ut av pengene dine Den eventyrlige velstandsveksten har gitt mange nordmenn stor økonomisk handlefrihet. Velstanden har imidlertid ført med seg noen økonomiske bivirkninger, blant annet i form av at en del av oss har fått et noe tiltaksløst forhold til egen privat­økonomi. Kjøp 'Få mer ut av pengene dine, privatøkonomi på 1-2-3' av Elin Reitan fra Norges raskeste nettbokhandel.

etasje: 1 av 1 ledig Plassering: Fagbøker (hylleplass: 332.024 REI) Bestill flere av samme forfatter. Logg inn for flere valg.

RELATERTE BØKER