Politiloven

Politiloven lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,53 MB
FILNAVN
Politiloven.pdf
ISBN
1611256111524

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør.

Det samme kan politiet gjøre hvis de finner barnet et sted eller i en situasjon som kan være farlig for barnet. Dette kan politiet gjøre med både ungdom under og over 15 år. Politiloven § 8 Artikkeltags.

Er det mulig å forlenge fristen og er det snakk om 5 virkedager eller 5 kalenderdager? Den si... Politiloven § 20a - høring Justisdepartementet sender med dette på høring utkast til ny § 20a i lov av 4 august 1995 nr. 53 om politiet.

RELATERTE BØKER