Søtt og farlig; den bitre sannheten om sukker

Søtt og farlig; den bitre sannheten om sukker - Robert Lustig | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Lustig
DIMENSJON
8,53 MB
FILNAVN
Søtt og farlig; den bitre sannheten om sukker.pdf
ISBN
5844667123160

BESKRIVELSE

Lei av den evige flommen av sukker og søtsaker? Skaff deg den kunnskapen du trenger for å velge en annen vei. Robert Lustig er en av verdens fremste eksperter på sammenhengen mellom sukker og sykdom. Denne boken er lett forståelig, men samtidig bunnsolid.Lustig avslører hvordan sukker-, brus- og matvareindustrien bærer en stor del av ansvaret for dagens fedme- og diabetesproblematikk. Denne boken er proppfull av gode argumenter, dokumentasjon og oppsiktsvekkende avsløringer. I tillegg er den drivende godt skrevet."Ingen forsker har gjort mer de siste femti årene for å alarmere oss om de potensielle skadevirkningene ved sukkeret i kostholdet enn nettopp Robert Lustig." GARY TAUBES, forskningsjournalist i The New York Times Magazine

Helle Veiersted (Oversetter) Søtt og farlig er en instruktiv bok som bør interessere alle som er opptatt av overvekt, slanking og aldring. Lustig avliver effektivt den feilaktige forestillingen om at "en kalori er en kalori", slik konvensjonelle "ernæringseksperter" fortsatt tror. Robert Lustig, professor og forsker, skriver oppsiktsvekkende og overbevisende i den ferske boken "Søtt og farlig - den bitre sannheten om sukker".

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788283110005 Kjøp 'Søtt og farlig, den bitre sannheten om sukker, the bitter truth about sugar' av Robert Lustig fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788283110135 Lei av den evige flommen av sukker og søtsaker? Skaff deg den kunnskapen du trenger for å velge en annen vei.

RELATERTE BØKER