Ung med ADHD

Ung med ADHD - Sverre Hoem | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Hoem
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Ung med ADHD.pdf
ISBN
8933530513375

BESKRIVELSE

Ung med ADHDer skrevet for snart voksne som vil lære mer om hvordan de skal mestre egne symptomer og komme på offensiven i eget liv.Unge med ADHD er like ulike hverandre som alle andre ungdommer. Når noe er likt, kan resten være svært forskjellig. I denne boken møter vi Jenny, Aleksander og forfatteren selv, som alle gir oss varierte bilder på hvordan det er å være ung med ADHD.Boken kan også leses av godt voksne som ønsker å forstå sine unge.

Den vanligste behandlingen for ADHD er en kombinasjon av legemidler og psykoterapi. ADHD hos voksne er det vanlige begrepet som brukes for å beskrive den nevropsykiatriske tilstanden oppmerksomhetssvikt-hyperaktivitetslidelse når den forekommer hos voksne.Opp til 60 % av barn med diagnosen ADHD i tidlig barndom fortsetter å vise betydelige ADHD-symptomer som voksne. Fagfolk kaller i dag denne tilstanden ADHD hos voksne, ifølge Diagnostic & Statistical Manual for Mental ... Mer fysisk aktivitet og flere gymtimer i skolen er et mål.

Når noe er likt, kan resten være svært forskjellig. I denne boken møter vi Jenny, Aleksander og forfatteren selv, som alle gir oss varierte bilder på hvordan det er å være ung med ADHD.

RELATERTE BØKER