Yrkesutøvelse

Yrkesutøvelse - Rosaline Schaug, Else Solheim | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rosaline Schaug, Else Solheim
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
Yrkesutøvelse.pdf
ISBN
7595353604784

BESKRIVELSE

Boka innleder med en innføring i de krav og utfordringer som blir stilt til helsesekretæren, tannhelsesekretæren og apotekteknikeren. Noen andre temaer i boka er arbeidsglede, ansvar på jobb, etikk i arbeidslivet og hvordan man yter service. Boka tar opp aktuelle kontortekniske oppgaver for helsesekretæren, tannhelsesekretæren og apotekteknikeren. Lover og regler for helsepersonell er sentrale temaer i boka.

2 Yrkesgrupper og samarbeid. 3 Profesjonalitet i yrkesutøvelsen.

Yrkesutøvelse er et tydelig og oversiktlig læreverk med et enkelt og godt språk og rikt illustrasjonsmateriale om god yrkesutøvelse innenfor helse- og sosialsektoren og oppvekstsektoren.. Fagstoffet er delt inn i kapitler etter kompetansemål, supplert med gode ... Kjøp 'Yrkesutøvelse, lærebok i helsearbeiderfag' av Anne Tveit fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER