Forsvunnet

Forsvunnet - Daniel Mendelsohn | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniel Mendelsohn
DIMENSJON
3,55 MB
FILNAVN
Forsvunnet.pdf
ISBN
1555559647538

BESKRIVELSE

Kåret til årets beste bok i blant annet New York Times, Washington Post, Boston Globe og LA times. Vinner av National Book Critics Circle Award (usa) og Prix Médicis (Frankrike). En liten gutt vokser opp i New York på 60-tallet. Langsomt oppdager han at familien bærer på en stor sorg: Seks av slektningene forsvant under Holocaust. Som voksen mann setter Daniel Mendelsohn seg fore å komme til bunns i hva som skjedde med Ester og Shmiel Jäger og de fire døtrene. Det blir begynnelsen på en reise inn i hjertet av familiens og historiens hemmeligheter, og en utforsking av hva det vil si å være menneske. Daniel Mendelsohns Forsvunnet er blitt en internasjonal bestselger og en enestående kritikersuksess verden over: en gripende og kompleks beretning om vårt forhold til fortiden og til menneskene som står oss nær, og en helt annerledes bok om Holocaust.

64 synonymer for forsvunnet. 0 antonymer for forsvunnet.

LANDSKRONA (VG) Norske Eirin Mikkelsen (43) har vært savnet siden julaften i Landskrona, kan være kidnappet, opplyser svensk politi. FN-eksperter er bekymret over skjebnen til tre kinesiske menneskerettsadvokater, som ble pågrepet i desember og som siden har forsvunnet. NTB 23.

RELATERTE BØKER