Pasta

Pasta lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,37 MB
FILNAVN
Pasta.pdf
ISBN
5297087439421

BESKRIVELSE

.101 nyttige tips. er en ny serie innbundne håndbøker skrevet og tilrettelagt av fageksperter. Bøkene er rikt illustrert med flotte fargebilder og tegninger. Gjennom 101 nyttige tips finner du raskt og effektivt svar på alle dine spørsmål! INNHOLD: Hva slags pasta? Basisvarer i matskapet Slik lager du fersk pasta og fylling av pasta Koking og servering av pasta Supper og salater med pasta Pastasauser Fylt og ovnsstekt pasta Oppbevaring og gjenoppvarming av pasta

Den kan tørres inden brug. Frisklavet pasta har et højt vandindhold og kan ofte kun holde sig nogle dage i køleskab.Pasta kan opbevares i lang tid, hvis den tørres. Pasta og pastaretter er en svært populær og enkel middag - uansett om man er barn eller voksen.

Frisklavet pasta har et højt vandindhold og kan ofte kun holde sig nogle dage i køleskab.Pasta kan opbevares i lang tid, hvis den tørres. Pasta og pastaretter er en svært populær og enkel middag - uansett om man er barn eller voksen. Pasta kommer i mange former - spaghetti, spaghettini, fusilli, penne, makaroni med flere .

RELATERTE BØKER