Solegget

Solegget - Elsa Beskow | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elsa Beskow
DIMENSJON
8,37 MB
FILNAVN
Solegget.pdf
ISBN
2845336012271

BESKRIVELSE

Det var en gang en liten alvepike som bodde i et hult tre i skogen. Alvepiken og fuglene i skogen var bestevenner. Straks hun så et egg falle ut av et rede, skynte hun seg å klatre opp til fuglemammaen med det. En dag da alvepiken ruslet rundt i skogen, fikk hun noe stort og gult og rundt i gresset. "Nei, for et stort egg!", tenkte hun. "Hvor i all verden kan være kommet fra?" Men da hun løftet på hodet, fikk hun se et stort hull i skyene. "Å, nå skjønner jeg hva det er," tenkte hun. "Den stakkars solen har mistet egget sitt, og nå er det så mange skyer at den ikke kan finne det igjen."

Straks hun så et egg falle ut av et rede, skynte hun seg å klatre opp til fuglemammaen med det. Kjøp Solegget fra Bokklubber Elsa Beskows nydelige historie om Solegget utkom første gang i 1932. Nå er boken tilgjengelig i et nytt miniformat.

Nye romaner krim barnebøker fakta lydbøker e-bøker klassikere. Kjøp Solegget fra Bokklubber Det var en gang en liten alvepike som bodde i et hult tre i skogen. Alvepiken og fuglene i skogen var bestevenner.

RELATERTE BØKER