Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer

Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer - Rune Sarromaa Hausstätter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Sarromaa Hausstätter
DIMENSJON
3,87 MB
FILNAVN
Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer.pdf
ISBN
8960145625976

BESKRIVELSE

Globalisering, økte krav til kunnskap og nye ideologiske syn på læring gjør at dagens spesialpedagogikk står overfor utfordringer som var ukjente for tretti år siden. For å legitimere sin plass som en profesjon i velferdsstaten, må spesialpedagogikken svare på disse utfordringene. Hvordan skal vi beskrive det spesialpedagogiske fagfeltet? I denne boka blir den spesialpedagogiske profesjonens plass i velferdsstaten belyst gjennom ulike teoretiske perspektiver og eksempler. Utgangspunktet er den postmoderne kritikken av det moderne synet på kunnskap og vitenskap. I Spesialpedagogiske grunnlagsproblemer presenteres perspektiver på den spesialpedagogiske profesjonen som en profesjon for livet en profesjon som skal skape forandring og alternative måter å tenke spesialpedagogikk på. Rune Sarromaa Hausstätter er førsteamanuensis ved Høgskolen i Hedmark. Han er utdannet lærer med PhD-grad om spesialpedagogiske grunnlagsproblemer, og har jobbet spesielt med spesialpedagogikk og skoleutvikling, mobbing og økopedagogikk.

Hvordan skal vi beskrive det spesialpedagogiske fagfeltet? I denne boka blir den spesialpedagogiske ... Kjøp 'Funksjonshemming, kroppen og subjektet, noen grunnlagsproblemer innenfor spesialpedagogikk' av Solveig Magnus Reindal fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245004403 Barn som ikke har begynt på skolen, har rett til spesialpedagogisk hjelp hvis de trenger det.

For å legitimere sin plass som en profesjon i velferdsstaten, må spesialpedagogikken svare på disse utfordringene. PED-3034 Spesialpedagogiske perspektiver og grunnlagsproblemer 10 stp. PED-3031 Inkludering og tilpasset opplæring 10 stp.

RELATERTE BØKER