De andre sirkler, og jeg en strek

De andre sirkler, og jeg en strek - Siri Amalie Oftestad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Amalie Oftestad
DIMENSJON
4,18 MB
FILNAVN
De andre sirkler, og jeg en strek.pdf
ISBN
5701513072731

BESKRIVELSE

Siri Amalie Oftestad (f. 1976) debuterer med diktsamlingen "De andre sirkler, og jeg en strek". Diktene er lydmalende og preget av stor presisjon i språk og bilder, og et særegent lynne gir seg til kjenne. Med humor, rytmisk lekenhet og villskap skildres et jeg som kan oppleve seg utsatt og annerledes, men som samtidig gir til kjenne en kraft og en vilje, for eksempel til kjærlighet.

Når du har tegnet deg en god strek så sager du med stikksagen, og så bør du pusse ned kanten med papir eller maskin da den lett kan flise seg opp litt. Obs!: Du kan endre utseendet på sirkelen eller kurven ved å legge til figurfyll eller figureffekt eller ved å endre kantlinjen.. Hvis du vil opprette et mer avansert diagram, for eksempel overlappende sirkler, et organisasjonskart eller et flytskjema, kan du opprette en SmartArt-grafikk i stedet for å tegne hver enkelt figur manuelt..

Jeg er en sirkel: Del meg i to, og jeg blir to ... Skjemaet kan du se i elevens fane, og det er lagt ut under vedlegg. Poeng kan skrives som et strek for treff i ytterste sirkel, to strek for treff i midten og tre strek for treff i den innerste sirkelen.

RELATERTE BØKER