Djeveltåre

Djeveltåre - Jeffery Deaver | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeffery Deaver
DIMENSJON
9,2 MB
FILNAVN
Djeveltåre.pdf
ISBN
3755218483749

BESKRIVELSE

Det er nyttårsaften og Graveren er i byen. Ved en undergrunnsstasjon glir han ubemerket inn i trengselen og uten en lyd peprer han folkemengden med automatvåpenet sitt. Tilbake ligger 23 døde og mange sårede. Feststemningen på årets siste dag tar brått slutt.

Hovedbøkene sendes alltid portofritt. Hvis du er på jakt etter er god spennende thriller med masse driv, bør du kikke gjennom bøkene til Jeffrey Deaver. Bøker som knokkelsamleren, kistedanseren og djeveltåre (som etter mitt syn er den beste) er så fengende at det nesten er umulig å legge dem fra seg. Kjøp bøker av Jeffery Deaver.

Fru Dust er en fæl, gammel kjerring med glassøye. De stinker fordi de aldri vasker seg, de slåss om å gjøre de ekleste knepene mot hverandre og de h... Norges ledende nettbokhandel med over 6 millioner titler! Svært lave priser, rask levering og fri frakt av bøker ved kjøp over 299,- © Fotograf: Jerry Bauer.

RELATERTE BØKER